Premium high-end smartphone prijzen

Sta je op het punt om een nieuwe smartphone te kopen? Ben je iemand die graag het nieuwste van het nieuwste in huis haalt én altijd voorop loopt als het gaat om een smartphone? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen. Hier kan je meer lezen over de beste smartphones van dit moment, aantrekkelijke extra functies en tot slot natuurlijk de prijzen van deze premium smartphones. Voor de grootste smartphone aanbieders hebben we de prijs van ‘hun’ premium model voor jou gevonden. Wat betaal je voor een los toestel van een premium smartphone?

 

De iPhone X

Met stip op 1 bij de premium smartphones vinden we natuurlijk de Apple iPhone X, ook wel de iPhone 10 genoemd. Dit paradepaardje van Apple is speciaal ontworpen voor de viering van het 10-jarig bestaan van de iPhone. Door de jaren heen zijn diverse aantrekkelijke modellen van de iPhone op de markt gekomen, maar de X spant wel de kroon. Wat maakt deze smartphone zo speciaal en wat is de prijs van een los toestel?

Opvallend Extra functies
-Geen ‘thuisknop’ meer

-Water- en stof bestendig

-Face ID voor herkenning

-Voor- en achter camera

 

– De animoji; een emoticon die zich naar jou gezicht kan vormgeven en dus levensecht je emotie weer kan geven

– Portretbelichting voor betere foto’s / selfies

– A11 Bionic Chip; Slimme chip die 600 miljard (!) taken per seconde kan uitvoeren

– Lager energieverbruik door speciale batterij

Prijs iPhone X
Natuurlijk ben je benieuwd wat je moet betalen voor deze premium versie van de iPhone. De iPhone X als los toestel kost momenteel tussen de €1.319 en €1.389 bij een opslagcapaciteit van 256GB. Bij een opslagcapaciteit van 64GB ligt de prijs voor een iPhone X op €1.159.

Samsung Galaxy S8+

De Samsung Galaxy S8+ is één van de nieuwere modellen van de Galaxy smartphone. Het scherm van de Samsung Galaxy S8+ loopt over de hele display en de thuisknop reageert op aanraking. De rand van de Galaxy S8+ is daardoor zeer

gebruiksvriendelijk, voelt prettig aan in je hand en heeft fraaie afmetingen. Wat zijn de specificaties van de Samsung Galaxy S8+?

Opvallend Extra functies
-Scherm over hele display

-Iris scanner voor extra beveiliging (ogen)

-Bestand tegen regen

-Aan te passen aan je stijl

– Is te combineren met Virtual Reality

– 360 graden lens op de camera

– Speciale Health app om gezond te blijven

– Telefoon als PC door verbinding met beeldscherm

– Infinity display

Prijs Samsung Galaxy S8+
Bij de prijs voor de Samsung Galaxy S8+ gaan we uit van 64GB opslag. Hierbij is de prijs voor een los toestel tussen de €629 en €799. De opslag van de Samsung Galaxy S8+ is eventueel uit te breiden.

 

Google Pixel 2

Ook Google heeft haar eigen smartphone en de Pixel 2 bewijst de onbegrensde mogelijkheden van een Android telefoon. De Google Pixel 2 is de beste hardware in combinatie met de laatste software. De Pixel 2 is nog maar sinds oktober 2017 op de markt en geldt als opvolger van de Pixel 1. Voor de hardware van de Google Pixel 2 was wel wat hulp nodig van HTC, maar de software is volledig en uniek door Google gemaakt. Wat zijn de opvallende elementen van de Google Pixel 2?

Opvallend Extra functies
-Draait op Android Oreo

-Geen thuisknop

-Alleen in buitenland te koop

-Geen koptelefoon aansluiting

– Knijpbare randen

– Sterke front- en rear camera

– Google Assistant te activeren met knijp rand

– Beperkter accu verbruik in stand-by


Prijs Google Pixel 2
Hoewel de Google Pixel 2 nooit in Nederland uit is gekomen, is de telefoon wel in het buitenland verkrijgbaar, waaronder in Duitsland of Engeland. Ook online is deze smartphone te koop. De prijs van de Google Pixel 2 is wel vrij fors. Bij een opslag van 64GB betaal je voor het losse toestel ruim 800 euro, terwijl dit bij 128GB op 1.000 euro of hoger ligt.

 

HTC U11+

De HTC U11+ is de premium smartphone van HTC. Het heeft een unieke behuizing en draait op de beste Android software. Niet voor niks heeft Google voor haar smartphone officieel aan HTC gevraagd om bij te dragen aan de hardware, want die is ook voor de HTC U11+ optimaal. De opslag van de HTC U11+ is standaard 128GB, terwijl het geheugen op 6GB ligt. Wat zijn andere unieke elementen van de HTC U11+?

Opvallend Extra functies
-6 Inch beeldscherm

-18:9 breed scherm

-Nóg sterkere batterij

-Bediening met één hand

– Qualcomm Snapdragon 835 processor (snelste)

– Vier microfoons

– Dual SIM

– 12 megapixel camera voor de scherpste foto of video

– Doorzichtige behuizing voor unieke effecten


Prijs HTC U11+
HTC is een zeer betrouwbaar merk, maar ook enigszins duur. Dat is bij de HTC U11+ niet anders. Je mag er bij deze smartphone vanuit gaan dat je op alle vlakken de beste kwaliteit krijgt, maar daar betaal je ook voor. De adviesprijs voor de HTC U11+, de premium smartphone van HTC, ligt op circa €799.