Smartphone zakelijk prijzen

Vandaag de dag is een smartphone meer dan alleen een middel om te bellen of om berichten mee te sturen. De innovaties van de smartphone hebben er voor gezorgd dat deze steeds vaker voor zakelijke doeleinden gebruikt kunnen worden. Meer en meer wordt de smartphone een draagbare computer waar je al je werk op kunt doen. Natuurlijk is het belangrijk om bij een zakelijke smartphone te kiezen voor de beste kwaliteit. Aan die hoogwaardige, zakelijke kwaliteit hangt dan ook een prijskaartje. Hier vindt je smartphones voor zakelijke prijzen. Welke kies jij?

 

Wat doen we met de smartphone?

Op zakelijk gebied kunnen we al heel veel met een smartphone. Niet alleen kunnen we verhalen typen op de website of collega’s op de hoogte houden via de mail app, er is al veel meer mogelijk. Zo stappen steeds meer bedrijven over op smartphone vriendelijke websites, welke een uitgelezen kans bieden om een nóg grotere doelgroep te bereiken en dynamisch aan de slag te gaan. Uiteraard is het handig om een alles in één-smartphone te hebben, welke eventueel ook voor persoonlijk gebruik kan worden gehanteerd. Als we denken aan een zakelijke smartphone, dan zijn bepaalde elementen natuurlijk van groot belang;

  • Beveiliging; jouw zakelijke gegevens mogen natuurlijk niet op straat komen te liggen
  • Functionaliteit; je moet overal snel en doelgericht te werk kunnen gaan
  • Uitstraling & design; natuurlijk moet de smartphone een professionele uitstraling hebben
  • Prijs/kwaliteit; je bent bereid om meer te investeren, maar daarvoor verwacht je uiteraard ook iets terug


Processor en krachtige engine

De zakelijke smartphone moet vlekkeloos lopen en snel kunnen schakelen tussen verschillende programma’s. Hierdoor heb je een goede processor nodig en gelukkig worden deze processors bij alle typen smartphones steeds beter. Zo is er de Qualcomm Snapdragon 800 die uitstekend draait op een iPhone, maar doet ook de Qualcomm Snapdragon 630 het nog prima. Deze processors kunnen een grote variatie aan taken tegelijkertijd aan en dat maakt ze uitermate geschikt voor een zakelijke smartphone.

 

Dual SIM

Wil je de zakelijke telefoon ook gebruiken in combinatie met je persoonlijke leven? Geen probleem! Steeds meer smartphones maken gebruik van een dual SIM. Dat betekent dat je twee verschillende SIM kaarten in je toestel hebt, waarbij je snel van de één op de ander kunt schakelen. Zo blijf je gemakkelijk up-to-date op twee vlakken en hoef je niet per sé twee smartphones aan te schaffen.

 

De beste opties

Zakelijke smartphones zijn verkrijgbaar bij diverse merken en elk van de opties heeft haar eigen speciale functies. De prijs van het losse toestel ligt vanzelfsprekend iets hoger, maar daarvoor krijg je een hoop gebruikersgemak terug. We hebben voor de zakelijke gebruiker een top 4 beste smartphones gemaakt in combinatie met zakelijke prijzen.

Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 heeft een groter scherm en dat is ideaal om werkgerelateerde zaken op af te stemmen. Daarnaast is er bij deze smartphone ruimte voor twee SIM kaarten, waarmee de Samsung Galaxy Note 8 een dual SIM

smartphone is. Als klap op de vuurpijl heeft de Note 8 een handige en nauwkeurige stylus, waarmee je perfecte ontwerpen kunt creëren in hoge resolutie.

Prijs los toestel Vanaf €829
Opslagcapaciteit 64GB
Pro’s Stylus pen, groot scherm, geschikt voor documenten, dual SIM


iPhone 8 Plus

In 2017 kwam Apple met de iPhone 8 Plus, een uitstekende opvolger van de iPhone 7. Deze heeft een groot scherm en tevens een betere batterij dan de andere versies van de iPhone, waardoor je er intensiever op kunt werken en de smartphone meerdere taken tegelijk uit kan voeren. Daarnaast is Apple haar AppStore min of meer ingericht op de zakelijke gebruiker met enkele zeer handige apps. Mocht de batterij toch leeg zijn, dan is de iPhone 8 Plus draadloos op te laden.

Prijs los toestel Vanaf €809
Opslagcapaciteit 64GB
Pro’s Glazen en stijlvolle behuizing, groot scherm, Bionic chipset voor goede prestaties, dubbele camera met hoge resolutie (4K filmen)


HTC U11 Dual Sim

Hoewel HTC een matig jaar achter de rug heeft, is de HTC U11 Dual SIM een positieve uitzondering. Door de Dual SIM optie is deze smartphone erg geschikt voor zakelijk én privé gebruik. De uitstraling en professionaliteit is ook uitstekend; zowel de voor- als achterkant van de HTC U11 is voorzien van laagjes glas en daardoor ligt dit model ook nog eens lekker in de hand. Het scherm is tevens groot genoeg en de processor krachtig genoeg om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren.

Prijs los toestel Vanaf €539
Opslagcapaciteit 64GB
Pro’s Fraaie vormgeving, Dual SIM, 5,5 inch beeldscherm, 12 megapixel camera en mogelijkheid tot 4K video’s

BlackBerry KEYone

Wie dacht dat BlackBerry verleden tijd was, die heeft het mis. BlackBerry doet het met meerdere modellen uitstekend op de zakelijke markt, waaronder dus met de BlackBerry KEYone. Het unieke van de KEYone is dat er nog altijd wordt gewerkt met een fysiek toetsenbord onder het toestel. Dit is uitermate geschikt voor het schrijven van teksten op deze smartphone, maar ook voor het vormgeven van websites. Ook kan je met het toetsenbord speciale koppelingen maken, zoals bijvoorbeeld het langer inhouden van de letter G om de Google zoekmachine te openen. De BlackBerry KEYone is daarnaast ook nog eens een zeer betaalbare zakelijke smartphone;

Prijs los toestel Vanaf €498
Opslagcapaciteit 64GB
Pro’s Fysiek toetsenbord, professionele uitstraling, DTEK-software voor betere beveiliging, 3505mAh-accu gaat lang mee


Blijf bereikbaar

Wil je zakelijk mee blijven doen, dan heb je minimaal een smartphone nodig die aan de vereisten van vandaag de dag kan voldoen. Naast bovenstaande opties zijn er nog meer zakelijke smartphones die uitstekende prestaties leveren op momenten dat je het hard nodig hebt. Let bij zakelijke smartphones vooral op de functionaliteiten en de beveiliging van de smartphone, zodat je elk moment van de dag je bedrijf weer een stukje beter maakt. Kies nu uit één van de fraaie zakelijke smartphones voor een betaalbare prijs.